Lahjakorttipalvelu - Yleistä, tilaus ja maksaminen

Yleistä

Lahjakortin voi ostaa tietylle arvolle (arvo rajoitettu 3-numeroiseen lukuun) tai hoidolle, joka valitaan hoitolistasta (tiputusvalikko).
Hoitolahjakortissa valitun hoidon arvo (€) on merkitty valinnan perään, mutta hoidon arvo ei tulostu lahjakorttiin.

Lahjakortti astuu voimaan kun suoritus on tilillämme.
Lahjakortti on voimassa puoli vuotta tilauksesta.
Tarjouskampanjassa lahjakorttipalvelu laskee automaattisesti alennetun hinnan.

Tulostettava lahjakortti

Tulostettava lahjakortti tulostetaan samassa yhteydessä kun tilaus tehdään, sille paperille mitä tulostimeen olet ladannut.
Suosittelemme väriprintteriä ja paksumpaa paperia, jotta kortista tulee arvokkaamman näköinen.
Huom! Koska lahjakortti tulostetaan heti tilauksen yhteydessä (vaiheessa 2/3), varmistathan että tietokoneesi on yhteydessä tulostimeen ja tulostin on toimintakunnossa tilausta tehdessäsi.
Itse lahjakorttitiedostoa EI lähetetä sähköpostiin.

Tilausvaiheet

Vaihe 1/3
Anna tarvittavat tiedot ja valitse tilaatko lahjakortin haluamallasi arvolla (kirjoita arvo) tai hoidolla (valitse tiputusvalikosta).

Vaihe 2/3
Selainikkunassa näkyy tulostettava kortti. Jos haluat tehdä muutoksia postitettavaan lahjakorttiisi paina Takaisin-painiketta.
Painettaessa Tulosta ja Maksa -painiketta avautuu ns. tulostusikkuna eli erillinen valintaikkuna, jossa painamalla tulosta/print -painiketta tulostat lahjakortin, ja samalla lähtee sähköpostiisi tilausvahvistus/maksuohjeet.

Vaihe: 3/3

Tilaajatietoihin kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen on lähetetty nyt tilausvahvistus, joka sisältää tarvittavat tiedot laskulla maksua varten.

Maksaminen ja voimassaolo

Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen ja laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Viesti sisältää tiedot tilauksestasi sekä maksuohjeet maksamista varten.

TILI- JA VIITENUMERO

Pankki: Liedon Säästöpankki
Tilinumero on: FI93 4309 0010 1993 70 / Kauneushuone Miia
Maksaessasi käytä aina annettua viitenumeroa.

Viitenumero on lahjakorttikohtainen. (Yksi lahjakortti/yksi yksilöllinen viitenumero). Lahjakortin numero on sama kuin viitenumero, näin tunnistetaan maksetut lahjakortit niitä käytettäessä.

VOIMASSAOLO
Lahjakortti astuu voimaan vasta KUN SUORITUKSESI ON SAAPUNUT TILILLEMME. Siksi maksu on hyvä suorittaa heti. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta TILAUKSESTA.

Tärkeää

HUOM! Vastuu tietojen oikeellisuudesta on niiden antajalla,
eikä Kauneushuone Miia ole näin velvollinen tarkistamaan niiden oikeellisuutta tai ole vastuussa mahdollisista virheistä.

Lahjakortti on esitettävä aina hoidon yhteydessä!

Ongelmatilanteet ja lisätiedot:

Kauneushuone Miia / 040 502 5345
lahjakortit@kauneushuonemiia.fi