Ultraääni-Perushoito

Ultraääni-Perushoito

82,00 

Kaikille ihoille sopiva kivuttomampi ihonpuhdistus. Se on hellävarainen ja miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): CT70 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Nykyaikainen ja kivuton ihonpuhdistus

Ultraäänipuhdistus on nykyaikainen tapa tehdä ihonpuhdistus ilman kivuliasta puristelua. Sonoscrub irroittaa iholta kuolleen sarveissolut eli kuorii ihon ilman mekaanista kuorinta-ainetta tai ärsytystä. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet kivuttomammin. Tulet varmasti huomaamaan kuinka kokonaisvaltaisesti, tasaisesti ja hellävaraisesti hoito puhdistaa ja virkistää kasvojasi. Hoitoon kuuluu myös pulssitettu hierova ultraäänitoiminto, joka aikaansaa erittäin miellyttävän ja tehokkaan lämpöhieronta-vaikutuksen ja hoitoaineen imeytymisen ihon pintakerrokseen. Lopuksi iholle ihon mukainen naamio. Voit valita hoitoon myös hieronnan halutessasi.
Puhdistus kaikille ihotyypeille Hoitomuoto soveltuu herkästä couperosa-ihosta rasvaisempaankin ihoon. Tehokas hoito myös hieman ärtyneelle tai hilseilevän kuivalle iholle, koska hoidossa ei käytetä höyryä, mekaanista kuorintaa tai halutessa mekaanista ihonpuhdistusta. Myös nuoret tykkäävät miellyttävämmästä ihonpuhdistuksesta. Voit yhdistää ultraäänipuhdistuksen myös Exuviance-kasvohoitoihin.

Lisätiedot

Toimitustapa

Tulostettava lahjakortti, Postitettava lahjakortti (+5€)

Katso malli
Close