Café Ursulan

Lahjakortit

Nyt helposti verkkokaupasta
– Saat lahjakortin käyttöösi vaikka samantien!

Tilaa lahjakortti verkkokaupastamme!

Lahjakortin voi ostaa palveluun tai  halumallesi arvolle ja se on käytössä heti maksun jälkeen. Lahjakorttien tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.

Lisätiedot

Tilaa tulostettava lahjakortti helposti. Käytössä on VismaPayn monipuoliset maksuvaihtoehdot. Tarkemmat tiedot maksamisesta ja toimitusajoista on luettavissa toimitusehdoista. Lahjakortti on voimassa 6kk.

Tulostettava lahjakortti

Lahjakortin voi tulostaa tai sen voi lähettää sähköpostilla eteenpäin lahjan saajalle. Lahjakortin voi käyttää Cafe Ursulassa, Helsingin Kaivopuistossa, Ehrenströmintie 3, 00140 Helsinki.

Lisätiedot

Valitse haluamasi palvelu, lisää se ostoskoriin ja siirry maksamaan. Maksun onnistuttua saat sähköpostiisi tulostettavan vahvistusviestin, joka sisältää lahjakortin pdf-tiedostona tai voit avata sen selaimessa sähköpostissa olevasta linkistä. Lahjakortti on heti käytettävissä.

Hyvän tekijä - Café Ursula

Vuonna 1952 perustettu Café Ursula on aina suunnannut tuottonsa hyväntekeväisyyteen. Lahjakorttien tuotto ohjataan lyhentämättömänä järjestöjen toiminnan tukemiseen.

Lisätiedot

Ursulan omistajat edustavat viittä sosiaalialan järjestöä, jotka tekevät työtä äitien, lasten ja vanhusten hyväksi. Ursulan tuotot ohjataan näiden järjestöjen toiminnan tukemiseen. Omistajat ovat Helsingin ensikoti ry, Kansan Sivistysrahasto, Kesäkoti Kallioniemi ry, Lomakoti Kotoranta ry ja Pienperheyhdistys ry.

Café ursula

Kaivopuiston suosittu olohuone kaupunkilaisille ja turisteille

Ehrenströmintie 3, 00140 Helsinki

PUH: 09 652 817
EMAIL: kaivopuisto@ursula.fi
KOTISIVUT: www.ursula.fi

 

Suositut Lahjakortit

Selaa lahjakortteja